O nama

Apartmani Vitali
shadow

Udaljenosti

Autobus: 1 km
Zračna luka: 65 km
Marina: 1 km
Sport: 400 m
Energetski razred: C

More: 400 m
Plaža: 400 m
Centar: 1 km
Trgovina: 200 m
Restoran: 200 m

Doktor: 1 km
Ljekarna: 1 km
Banka: 800 m
Pošta: 1,2 km
Benzinska: 400 m

Opremljenost

internet priključak
parkiralište
klimatizacija
korištenje okućnice

betonska plaža
šljunčana plaža
životinje dozvoljene
TV-SAT

roštilj
posteljina
pješčana plaža
turistička taksa u cijeni

Apartmani Vitali“, Vodice su obiteljska kuća sa 3 apartmana za iznajmljivanje. Govorimo engleski, njemački, talijanski i ruski.
Trudimo se omogućiti Vam da se osjećate kao kod kuće pa vam, osim boravka u apartmanima, nudimo na korištenje dvorište puno mediteranskog zelenila, djeci za igru, a odraslima za poslijepodnevno opuštanje u hladovini i 2 vrtne terase sa roštiljima. Jedna manja je povezana sa apartmanom App A1 i namjenjena isključivo gostima tog apartmana, a druga, veća je za goste iz apartmana App A2 i App A3 i na njoj ima dovoljno mjesta za više od 10 osoba.
Osigurali smo za svaki apartman po 1 parkirališno mjesto u dvorištu.
Zahvaljujući našoj lokaciji , ne morate nigdje ići autom , možete izbjeći gubljenje vremena i energije u ljetnoj prometnoj gužvi.
Nalazimo se u istočnom dijelu Vodica, 5-10 minuta šetnje udaljeni od prekrasnih velikih vodičkih plaža Imperial, Olympia i Vrulje sa svim zabavnim , sportskim i ugostiteljskim sadržajima koje Vodice nude svojim gostima. Udaljenost do centra grada , za večernje izlaske, je cca 800 m ili 15 min šetnje plažom, a do poznatog night cluba Hacienda udaljenog cca 1 km možete također doći pješke.
Najbliže trgovine i ugostiteljski objekti su u krugu od 100-200 m od kuće.
U našoj kući i vrtu se trudimo ponuditi vam ono što je za odmor najvažnije – opuštenost, a zabave , bilo kakvu da poželite, vam ne može nedostajati. Za to su zadužene Vodice koje žive 24 sata.